Skip to content

Geveltuinbrigade

Voor bedrijven

Wil je als bedrijf graag je gevel(s) laten vergroenen om zo bij te dragen aan een gezonde en aangename werkomgeving voor je werknemers? Goed idee!

Het expertenteam van de Geveltuinbrigade helpt je graag verder met een onderhoudsvriendelijke geveltuin op maat van jouw bedrijf. Samen dragen we bij aan een groenere, meer duurzame omgeving.

Geveltuin

 Waarom investeren in een groengevel?

In de eerste plaats voor jezelf en je medewerkers natuurlijk! Een aangenamer en gezonder binnenklimaat, wie vindt dat nu niet ‘cool’? Ook jouw bezoekers, partners, passanten en  sollicitanten zien meteen dat jij jouw plantje bijdraagt tot een duurzamere samenleving. Bovendien zorgt een geveltuin voor meer ‘cachet’ en een unieke uitstraling

Investeren? Zeker! Duurzame gebouwen hebben niet enkel goedkopere energiefacturen en meer eigenheid, ze zorgen ook voor een waardevermeerdering van jouw vastgoed.

Waarom kiezen voor een geveltuin bij de Geveltuinbrigade?

geveltuin planten keuze

Vlotte keuze van planten en stijl

Met reeds duizenden aangelegde geveltuinen, vinden we voor jouw wensen (zonlicht, isolatie, akoestiek, uitstraling,…) vast een ideale oplossing.

geveltuin installatie

Aanplanting door onze experts

Persoonlijke aanpak door een ervaren team voor jouw gevel. Voor een minimum budget, een maximaal effect: minder hitte, meer infiltratie en zuivere lucht.

 

 

Garantie, service en onderhoud

Zie je graag groen maar geen tijd voor groene vingers? Wij ontzorgen je compleet met de glimlach.

 

Overzicht type geveltuinen, van laag naar hoog

Lage planten

Bij een lage geveltuin werken we met bodembedekkers en bloemen, van eerder klassieke tot organische ontwerpen. Heb je graag wintergroene planten? Dat is ook mogelijk!

Richtprijs: €250/lopende meter*

geveltuin

Middelhoog

Heb je graag wat meer volume? Met hogere planten zoals heesters en grassen richten we jouw gevel in. Dit kan wintergroen en onderhoudsarm.

 

Richtprijs €300/lopende meter*

 

 

 

 

Klimplanten

Zij zorgen voor schaduw in de zomer, bescherming tegen wind en regen en vangen fijn stof op. 90% van onze klimplanten hechten zich op een kabel (niet op de gevel).

Richtprijs: €75/m²*

 

*prijzen exclusief BTW

Onze klimhulp

Rvs

Voor bedrijven en grotere geveltuinen hebben wij een klimhulpsysteem uitgewerkt in roestvrij staal. Dit is zeer stevig en heeft een zeer lange levensduur. De zilver getinte kabels hebben een strakke uitstraling, en gaan subtiel op in elke gevel.

 

 

Een afspraak of offerte voor jouw groengevel?

Laat je (bedrijfs)gegevens hier achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak en offerte!

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.