Geveltuinbrigade

Voor bedrijven

Zou je als bedrijf graag je gevel(s) laten vergroenen om zo bij te dragen aan een gezonde en aangename werkomgeving voor je werknemers? Goed idee!

Het experten team van de Geveltuinbrigade helpt je graag verder met een onderhoudsvriendelijke geveltuin op maat van jouw bedrijf.

Waarom investeren in een groene gevel?

In de eerste plaats voor jezelf en je medewerkers natuurlijk! Een aangenamer en gezonder binnenklimaat. Wie vindt dat nu niet vree cool.

Ook jouw bezoekers, toekomstige passanten en wie weet daarbij wel sollicitanten, weten meteen dat jij jouw steentje, euhm plantje, bijdraagt tot een duurzamere samenleving

Voor een minimum aan budget heb je al snel een maximaal effect: minder hitte, meer water en zuivere lucht dankzij jullie! Geveltuinen zijn een goedkope en onderhoudsarme investering in jouw bedrijf.

 

Investering? Zeker! Duurzame gebouwen hebben niet alleen goedkopere energiefacturen, maar zorgen ook voor een waardevermeerdering van jouw vastgoed.

Jouw groengevel, onze expertise

Vlotte keuze van planten en stijl

Met reeds duizenden aangelegde geveltuinen, vinden we voor jouw wensen (zonlicht, isolatie, akoestiek, uitstraling,…) vast een ideale oplossing.

Aanplanting door onze experts

Een ervaren team voor jouw gevel.

Garantie, service en onderhoud

Zie je graag groen maar geen tijd voor groene vingers? Wij ontzorgen je compleet met de glimlach.

 

Een afspraak of offerte voor jouw geveltuin?

Laat je (bedrijfs)gegevens hier achter en wij nemen contact met u op voor een afspraak en offerte!

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.